Translate

divendres, 18 de març del 2016

Novetats en valencià

Temps de gel, de Fred Vargas, pseudònim de l'escriptora francesa Fréderique Audoin-Rouzeau. Nova aventura de l'inspector Adamsberg. Una sèrie d'assassinats rituals, condueix l'inspector cap a una illa islandesa. Obra amb renimiscències de la mitologia nòrdica i de la Revolució Francesa.

També tenim la novel·la Jonàs, de l'autora alcoiana Isabel-Clara Simó, sobre els amors d'Àlex, un llatinista, i de Jonàs, un fotògraf: "neuròtic, culte, pedant i enormement sensible". Es crea una relació tràgica entre tots dos.

Segons l'autora, és el seu "testament literari": Isabel-Clara Simó: ‘Jonàs’ és el meu testament literari’


Més novetats

La Legión perdida de Santiago Posteguillo. Es tracta de la tercera novel·la de la trilogia Trajano. Després de la batalla de Carrhae, l'any 53 aC, perduda pels romans contra els part (perses), una legió és capturada pels parts i enviada cap a una destinació desconeguda -possiblement cap als confins orientals de l'imperi part. Cent cinquanta anys després, l'emperador Trajà ataca els parts amb l'ombra d'aquella legió perduda sobre el seu cap.

També ha entrat a l'agència la darrera novel·la de Julia Navarro, Historia de un canalla. sobre una persona que no té cap escrúpols de cap classe.


Sèrie After d'Anna Todd

L’agència ha adquirit la famosa sèrie de novel·les After –núm 0, 1, 2, 3, 4, en castellà- escrites per Anna Todd, sobre la vida, amor i vicissituds de la parella formada pels joves Tessa i Hardin.