Translate

dilluns, 20 de febrer del 2017

El Bloc de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez: un any d'existència, un any amb vosaltres

Foto que encapçala el bloc de l'Agència
Si bé la inauguració oficial del bloc de l’Agència Ricardo Martínez va ser el 16 d’abril del 2016, les “emissions de prova” van començar abans, el dia 19 de febrer de l’any passat. Per tant, ja estem més d’un any escrivint i comunicant la realitat cultural del llibre, de l’Agència i de Biar.

Ja són, amb la present, 124 entrades que van des de notícies sobre llibres adquirits, passant per la vinguda d’autors/es i arribant als expositors temàtics, i molt més. Quant al nombre de visites, a hores d’ara, en comptabilitzem 7336, i augmentant!


Si fem una mica d’història, constatem que les tres entrades que tenen més visites són: Obertura oficial del bloc de l’Agència de Lectura Ricardo Martínez Guillén de Biar, del 16/4/2016, amb un total de 1137 visites; Fer arca (2) i “Els valencians des de quan són valencians?”, a l’Agència de Lectura, del 26/8/2016, amb 669 visites i, per últim, L’escriptora Gemma Pasqual i Escrivà ha xarrat amb l’alumnat de 3r de l’IES de Biar, del 24/5/2016, que suma 104 accessos.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar

L'alumnat de l'IES de Biar confecciona un cartell per al Dia Internacional de les Llengües Maternes

Autors: Jonathan Alabau, Sara Piñeiro i José Hernández
L’alumnat de l’IES -1r de Batxillerat i 4t d’ESO-, i seus els ensenyants, s’han involucrat molt per a celebrar una diada tan important com és el Dia Internacional de les Llengües Maternes. Recitaran recitar poesies de l’alcoià Joan Valls (1917-1989) i de l’oriolà Miguel Hernández (1910-1942), a més de llegir les seues biografies.


L’alumnat ha treballat molt per a la declamació: han elegit els poemes, els han analitzat, els han escenificat, i com comentem ells mateixos, al Biardigital.com, s’han dividit en diferents grups de treballs: “El grup de biògrafs, que ns’han documentat sobre els aitors; Els recitadors, el més nombrós, s’han organitzat en grups de quatre, amb una parella de “rapsodes” i una parella de “suport” a la recitació i comprensió del poema. A continuació, trobem el grup d’il·lustradors”.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar