Translate

dimarts, 12 de juliol del 2016

"A l'ombra de les paraules", rondalles dedicades al públic infantil per l'octubre


Dins de les d’activitats que es preparen per a partir de setembre, cal destacar que Biar ha estat elegida per l’Institut Juan Gil-Albert per a una programa pilot anomenat A l’ombra de les paraules, a càrrec del grup Pàmpol Teatre, i presentat pel narrador Mario Caballero. L’activitat tindrà lloc dimarts 4 d’octubre a les 9,30 h. i acabarà a les 11 h. Va dedicat a l’alumnat de primària, sobretot als cursos de 1r a 4rt.


Es tracta d’una experiència inèdita per part del l’Institut Juan Gil-Albert amb objectius clars: comprovar la viabilitat de l’activitat de contacontes i  el seu manteniment o extensió al públic infantil, la participació en l’educació de la xicalla, de pas que s’estimula la creativitat i la familiaritat amb els llibres i les biblioteques i, en definitiva, es projecta l’activitat de l’IAC Gil-Albert com a organisme cultural.Amb açò, es pretén la col·laboració entre l’IAC Gil-Albert amb les biblioteques i agències de lectura públiques de les comarques alacantines per a fomentar la lectura com a connexió amb la creació i amb la investigació.


El narrador Mario Caballero
Segons el rondallista Mario Caballero, A l'ombra de les paraules és: "Una selecció de contes que m'acompanyen durant tots aquests anys. Alguns tan dolços com els besos i d'altres com una mirada per descobrir. Una recopilació de divertides històries que prenen girs inesperats i d'altres dirigides a fomentar actituds positives. Una activitat dissenyada per a fomentar el gust per la lectura".