Translate

dijous, 27 d’octubre del 2016

Novetats

Entre les novetats que han entrar a l'Agència de Lectura, trobem:

La Leyenda de la montaña de fuego de Sarah Lark (pseudònim de l’alemanya  Cristiane Gohl), amb la qual tanca la trilogia del foc, que ambienta a Nova Zelanda.  A Otaki,  l’Illa Nord, Otaki, Aroha creix a l’escola que dirigeix sa mare, Linda. Serà una de les víctimes del gran accident de tren de Nova Zelanda i això la marcarà per sempre. Per altra banda, a la granja de la seua família, a Rata Station, es recuperarà la il·lusió.

La neu interminable escrita per Agustín Fernández Paz. Cinc guionistes es refugien en un hostal, on hi ha tres hostes més i la parella que el regenta. Una tempesta de neu els aïlla. Cadascun d’ells no és qui diu ser.

Falcó, l’última novel·la d’Arturo Pérez-Reverte està ambientada als anys 30. Ens porta un personatge, Lorenzo Falcó, un senyoret de Jerez, sense escrúpols, traficant d’armes, espia al servei de Franco, que s’infiltra entre les files republicanes. Segons Pérez-Reverte es tracta d’un individu: “amoral, un pocavergonya oportunista, criminal i torturador, però que resulta elegant, simpàtic i encisador”.





Harry Potter y el legado maldito. Torna l’autora J.K. Rowling amb seu famós personatge, però en forma de peça teatral. Ara, Potter, treballa com a empleat  del Ministeri de la Màgia. Està casat i té tres fills. Albus, el menut de tots, ha de suportar la història familiar i ser fill de qui és. El destí  farà que, Harry i Albus, hagen d’enfrontar-se a una realitat molt incòmoda.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar