Translate

divendres, 15 de setembre del 2017

El dipòsit de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar està plenament operatiu

Després d'una bona temporada sense estar a punt, el dipòsit de l'Agència de Lectura de Biar ja està organitzats amb tots els fons ben col·locats i en ordre.


A causa de les reformes mampreses fa temps, part dels fons van estar dipositats en altres sales de l’edifici sociocultural. Després d’aquestes reparacions, es torna a dur el fons que era fora, al seu lloc.

La reorganització del dipòsit va ser àrdua. Va significar replantejar-se’n la distribució i, a més, portar-hi altres col·leccions que eren a la sala social. S’intercanviaren llibres entre aquesta sala i el dipòsit. A aquest últim, anaren a parar una bona quantitat de novel·la d’adults, sobretot en castellà. Cap a la sala social, col·locats en una prestatgeria protegida, van fer cap molts llibres de donació.


Si bé, el dipòsit ja està plenament operatiu, i es poden recuperar els llibres que l’usuari demana o guardar els destinats allí, caldria fer una bona expurgació. Hi ha problemes com llibes en doble filera, tant al dipòsit com a l'espai físic de l'Agència. És a dir, ahi ha una gran manca d’espai, per la qual cosa, seria convenient triar aquells llibres, aquells documents sobrants de la biblioteca (per diferents raons) i donar-los de baixa. Qüestió que no devia allargar-se molt en el temps.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar