Translate

dimecres, 2 de novembre del 2016

l'Agència serà dissabte al III Punt de Trobada bibliotecària a San Miguel de Salinas

El proper dissabte, dia 5 de novembre, com ja vam anunciar, l'Agència Ricardo Martínez de Biar serà al III Punt de Trobada bibliotecària. Jornades de comunicació Interprofessional a San Miguel de Salinas.



Serà una jornada d'enriquiment personal i de professional entre gent de l'àmbit bibliotecari i de diferents punts de la Comunitat valenciana. 


Resultado de imagen de san miguel salinas alicante
San Miguel de Salinas
Es dedica el dia a les emocions, a com una biblioteca pot estar més prop de les necessitats i de la idiosincràsia dels usuaris/àries per mitjà de la intel·ligència emocional i de les bones pràctiques, sobretot amb dones embarassades, amb xiquets/es acabats/ades de nàixer, amb el jovent i amb les persones majors.


https://twitter.com/AgenciaLectBiarResultado de imagen de san miguel salinas alicante biblioteca

Novetats videogràfiques i discogràfiques a la XLPV

Explorant, com sempre, la pàgina web de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana (XLPV), arribem als serveis que ofereix la XLPV de pel·lícules, reportatges i música.
 

En concret, a Novetats Discogràfiques trobem, des de l’any 2002 fins al 2016. Es poden baixar la selecció en PDF. Par altra banda, tenim les Novetats Videogràfiques des de l’any 2008 fins enguany.



https://twitter.com/AgenciaLectBiar