Translate

dimecres, 23 de març del 2016

Es confirma la vinguda del contacontes El Gran Jordiet

Tindrem el plaer de comptar per al dia 2 de març, el Dia Internacional del Llibre Infantil, a les 11,30 h., a la zona infantil de l'agència Ricardo Martínez, amb la presència del famós contacontes El Gran Jordiet.
Segons ens diu ell a la seua pàgina web. "Vaig nàixer el 8 de març de 1963 a Alberic, valència i fins als 38 anys em vaig dedicar a créixer. Després vaig obtindre el títol superior de educació infantil a l’institut Josep Ribera de Xàtiva, on vaig tenir uns excel·lents professors (i persones), pedagògicament contagiosos, que em contaminaren d’estímuls. Encara que sempre he preferit els indis als vaquers, ara tinc teories pròpies sobre el perquè cal ser així. Per acabar-ho d’apanyar, vaig fer les pràctiques a l’escola infantil Tulell d’Alzira, on quasi quasi m’obligaven a contar contes i m’ompliren el dipòsit de l’entusiasme.
Des d’aquell moment, i ja han passat alguns anys, he tingut el plaer de contar històries i contes a qualsevol lloc on se’m reclama.


Sèrie "los futbolísimos" a l'Agència Ricardo Martínez de Biar

Tenim ja la col·lecció Los futbolísimos (núm. 1 al 7), de l'autor, i director de cinema, Roberto Santiago, (ed. SM).



L’equip 7 del Soto Alto està format per: el núm. 1, Camuñas, el porter; la núm. 2, Angustias, lateral dret; la 3, Marylin, lateral esquerre; el 4, Tomeo, defensa central; el núm. 5, Toni, centrecampista; la que fa 6, Helena, màxima golejadora i, per fi, el núm. 7, Pakete, perquè no marca molts gols, en realitat anomenat Francisco, Paquito o Paco i que és, realment, el protagonista de la sèrie. A més del món del futbol, queda reflectida la vida a l’escola, l’amistat, la vivència del primer amor i... els misteris que viuran...