Translate

divendres, 8 de setembre del 2017

Col·leccions en curs a l’Agència de Lectura Ricardo Martínez

Poesia
Vos presentem les col·leccions que l’Agència de Lectura estan en curs actualment i que, més endavant, es posaran a disposició del públic. Són col·leccions de diferents temes: de poesia, per a familiaritzar-se amb l’anglés amb Peppa Pig, Clàssics Disney (amb conte i pel·lícula), El Capitán Trueno, un dels grans referents del tebeo espanyol i, finalment, clàssics de la literatura internacional, especialment dedicat al públic juvenil (també per a practicar i aprendre anglés).


Clàssics Disney
La selecció de poesia ens la brinda el diari El País. Hi ha un total de 30 poetes dels quals, com a tall d’exemple, poden assenyalar-ne alguns: Miguel Hernández, Emily Dickinson, García Lorca, Giacomo Leopardi o Paul Valéry. 

També de la mateixa casa, estem rebent la col·lecció de Clàssics de Disney (que són 20 contes en total) com Blancanieves y los 7 enanitos, La bella y la bestia, La sirenita, Mary poppins o Pinocho.
Peppa Pig

Continuem dins del món d’El País, i tenim la col·lecció de Peppa Pig, un mètode divertit i lúdic d’aprendre anglés per als més xicotets. Hi ha un total de 20 lliuraments. Amb cadascun, hi ha una sèrie d’elements: Story, Family activity, Parent’s guide i un CD-mp3.


Sense deixar el caliu d’El País, toca ara parlar d’El Capitán Trueno, un clàssic del còmic espanyol, que va ser creat el 1956 pel català Víctor Mora i el dibuixant valencià Miguel Ambrosio Zaragoza (conegut com a Ambròs). Hi ha 60 lliuraments. La col·lecció acabarà el 2018.

Clàssics juvenils
Per altra banda, des del diari Información, ens arriba Clásicos Español-Inglés-Classics Spanish-English de l’editorial Susaeta, amb obres com Drácula de Bram Stoker, La isla misteriosa escrit per Jules Verne o Las aventuras de Tom Sawyer de la mà de Mark Twain. És una forma interessant i enriquidora de practicar i de reforçar la llengua anglesa.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar