Translate

divendres, 26 de maig del 2017

Alumnes de 2n i de 3r d'ESO de l'IES de Biar han visitat l'Agència de Lectura

Hui, de matí, han visitat l’Agència de Lectura Ricardo Martínez un total de 31 alumnes de 2n i de 3r de l’IES de Biar per a conéixer més profundament les instal·lacions, què significa per a la societat una institució bibliotecària i per a saber, de primera mà, quines seccions té l’Agència, què és un teixell com interpretar-lo i poder, així, trobar un document.



Després d’una explicació per les diferents sales de l’Agència de Lectura, l’alumnat, a l’igual que l’any passat, s’ha dividit en tres grups per a fer una activitat que consistia a cercar llibres dels fons de l’Agència de Lectura de Biar al catàleg de la XLPV, és a dir, Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Alguns dels títols proposats, no hi eren, altres sí, llavors, l’alumne/a havia d’apuntar la signatura. Després, l’alumnat devia anar per l’exemplar i dipositar-lo sobre un espai habilitat.


Després, s’ha proposar una altra activitat que, encara que no ha donat temps a realitzar-se, sí que s’ha pogut llegir. En aquesta ocasió, la tasca a fer contava en una entrada del bloc de L’agència. Allí, es proposava fer sis grups, i redactar un article per grup sobre què pensaven que era una Agència de Lectura o una Biblioteca, quines innovacions hi farien i que resuimiren l’experiència viscuda a l’Agència. Queda, doncs, per repetir-la per a l’any que ve.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar