Translate

divendres, 17 de març del 2017

Cursos gratuïts en línia: coneixes Miríada?

Què és Miríada? Es tracta d’una plataforma d’ensenyament en línia formada per 1.345 universitats d’Espanya, de Portugal i de Llatinoamèrica on s’ofereixen cursos gratuïts i on poden impartir cursos els professors de les susdites universitats. Les llengües de treball són el castellà i el portugués.

què són els MOOC’s? Són Cursos en Línia en Obert sense cap restricció, sense cap condició, sense cap horari –més que el que un mateix es proposa- i sense cap barrera.

Hi participen 1.700 professors i hi han participat més de 2.065.000 alumnes i s’han realitzat més de 380 cursos. Per a elegir el curs que més ens agrada o ens interessa, cap la possibilitat de cercar dins d’un camp general o al camp Categoria, on es troben els cursos per matèries (Canal de Cursos) o, també, permet l’accés a part de les universitats participants anat al camp Universidad (Canal de Universidades)

L’objectiu principal és impulsar i enriquir el coneixement en obert en l’àmbit llatinoamericà, espanyol i portugués en Educació Superior i transmetre’l gratuïtament o lliure. Aquesta iniciativa és fruit de TelefónicaEducación Digital i d’Universia, la major xarxa d’universitats de parla hispana i portuguesa.

Els cursos oferits són: “de molt diverses temàtiques, dissenyats perquè es puguen seguir al ritme de cadascú, on es pot aprendre des de zero sobre les matèries que t’interessen, aprofundir en elles si ja en tenies coneixements previs i que t’ajuden a desenrotllar habilitats o a potenciar-les”.

Aquets cursos es dirigeixen al públic en general, a qui hi estiga interessat o als professors/es de les universitat que desitgen impartir una matèria. No cal matricular-se i pagar inscripcions ni descarregar cap programari al teu ordinador. Pots seguir els continguts i fer les activitats a la teua comoditat.

Pots assabentar-te de la seua activitat al seu bloc, i també per Twitter, per Facebook, per Linkedin i per Google.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar