Translate

divendres, 11 d’agost del 2017

Nou expositor: revistes per a l’estiu

L’expositor de l’Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar ha canviat de nou. S’exposa ara, algunes de les revistes que rep l’Agència, o bé perquè hi està subscrita o bé perquè són enviades gratuïtament o arriben amb la premsa diària.

Entre les revistes que es poden veure tenim, per exemple: El Temps –setmanari en valencià-, Viajes National Geographic, Saó –en valencià, periodicitat mensual-, Rock de Luxe –revista musical-, Clij –quaderns de literatura infantil i juvenil-, National Geographic, Historia National Geographic, Mundo negro –dedicat a Àfrica subsahariana.

Hi ha suplements com El cultural –del diari El Mundo- que tracta de literatura, arts escèniques, cinema i altres expressions artístiques i culturals, Papel –també d’El Mundo- sobre temes d’actualitat com ara ciència, ecologia o esport, Buena vida –suplement del diari El País- dedicat a cuina sana, productes ecològics o viatges, Babelia –també d’El País- sobre literatura, entrevistes a figures de la cultura, art, exposicions, Icon –El País- subtitulat Hombres & estilos.

El fons d’hemeroteca és més nombrós encara. L’Agència té una  política de préstec amb les revistes molt pròxima a la de les monografies. Així, excepte les revistes que són actuals/novetats, la resta es poden traure en préstec a raó d’un màxim de sis revistes cada quinze dies (un mes per l’estiu).



https://twitter.com/AgenciaLectBiar