Translate

dissabte, 11 de març del 2017

María Jesús Juan va presentar la seua obra “Rock, amor y pepperoni” ahir a la Casa de Cultura de Biar

Ahir vam rebre la visita de l’autora María Jesús Juan, que va visitar Biar per a presentar la seua novel·la Rock, amor y pepperoni. L’escriptora, en un ambient relaxat, i d’una manera molt amena, va explicar com va nàixer el llibre, coescrit amb una exalumna, Marta EM, i què li va suposar personalment.

La novel·la conta la relació de dues germanes, de Paolo, el nóvio italià d’una d’elles, dels amors, de la vida. L'argument transcorre per terres murcianes, amb un fons musical on destaca el grup Extremoduro. L’obra està emmarcada dins del New Adult, és a dir, literatura d’humor i d’amor per a edats, sobretot, de 12/13 anys als 19.

Signant "Rock, amor y pepperoni"
A banda de Rock, amor y pepperoni, en narrativa, té Para tocar el cielo, Sucedió en Begastri, cuatro historias para una banda o 15 + 5 medios. Ha publicat en diverses antologies i té un bloc, i és molt activa en diversos perfils en Facebook i altres mitjans.

Després de parlar del llibre, l’autora va interactuar amb el assistents. La seua passió literàries, les seues experiències com a creadora, l’ensenyament, la qualitat de la literatura juvenil espanyola, van ser algunes de les qüestions tractades.


Part del públic asssistent
 María Jesús va assegurar que escriure a quatre mans va ser una vivència molt gratificant, però, de moment, els nous projectes els escriurà sola. A més, de la seua rica activitat a Internet, la participació en fires de llibres i en diversos tallers literaris, l’escriptora, en la seua faceta de poeta, projecta publicar poesia i, a més, cap la possibilitat que, més endavant, publique la segona part de Rock, amor y pepperoni.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar