Translate

dimecres, 21 de desembre del 2016

Divendres, 23 de desembre, es presenta el punt de Llibre guanyador a l'Agència de Lectura










Nota de Premsa de la Regidoria de Cultura del M.I.

Ajuntament de Biar.


La història dels Punts de Llibres està ben arrelada a la nostra cultura. Ja al segle XIV trobem pintors que feien retrats de nobles i monarques, els únics que aleshores sabien llegir. L’aparició de la impressió a color durant el segle XIX va facilitar la seriació del punt de llibre i en conseqüència la seva utilització publicitària.

Per tot açò volem informar que Divendres 23 de desembre a les 12’00 h. presentarem a Biar el Punt de Llibre que s’ha elaborat des de la Regidoria de Cultura per a felicitar el Nadal a tots els usuaris i usuàries de l’Agència de Lectura “Ricardo Martínez Guillén” de Biar. Aquest punt de llibre és el resultat dels Premis que es van lliurar amb motiu del Dia del Llibre: Paraules Inventades i Dibuix Punt de Llibre. Les guardonades van ser Alba Satorres Luna, Andrea Francés Penadés, Lidia Soriano i Paloma Guillén Sarrió. Des de la Regidoria volem felicitar-les de nou i agrair la seua faena. A més a més, volem destacar que el punt de llibre també servirà per a informar sobre la programació de l’Agència de Lectura per al 2017.  


Joan Lluís Escoda Parra


https://twitter.com/AgenciaLectBiar

El 18 de desembre va nàixer IES digital, conduït per l'alumnat de l'IES Biar

Es crea l'espai "IES Digital" gràcies a un acord de col·laboració entre Biar Digital i l'IES Biar
Imatge agafada de Biar Digital
El portal Biar digital va fer oficial, el passat 18 de desembre, un acord amb l’IES Biar pel qual s’ha creat la secció IES Biar. Es tractaria, segons assenyalen des de la mateixa publicació digital: “Un espai on els alumnes del centre aporten experiències, entrevistes, articles d’opinió i reflexions que estan donant a conèixer al poble a través del nostre portal.”

A la secció, així, apareixeran notícies sobre l’IES i la seua realitat des del punt de vista del seu alumnat, amb la qual cosa s’enriqueix el cabdal informatiu de la població, al mateix temps que es dóna pas a noves plomes la possibilitat d’expressar-se i de practicar en un mitjà de comunicació.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar