Translate

divendres, 18 d’agost del 2017

Els usuaris i les usuàries de l’Agència ja podem triar directament les pel·lis que els agraden

Caixes on s'alcen les pel·lícules
L’Agència de Lectura ja ha post a disposició, com ja vam anunciar, del públic el fons d’audiovisuals –pel·lícules, sèries, pel·lícules documentals: quasi 1000 documents en total-  al lliure accés del públic. Abans, els DVD eren en un armari metàl·lic. Calia demanar la clau i triar els films agafant-los de dins dels calaixos. La quantitat de material, i estar tant limitats d’espai, feia una mica difícil la consulta.

En cada caixa caben 120 DVD
El pany de l’armari es va espatllar i no s’ha pogut reparar. Es va decidir de trobar una solució alternativa, ço és, deixar a la vista totes les pel·lícules, amb la qual cosa l’usuari/a podria agafar els estotjos, sense els DVD –que estan alçats ens unes caixes dissenyades per a tal fi-, veure les caràtules i triar la pel·lícules que els agraden.

Estotjos exposats en la prestatgeria
Així, els estotjos queden exposats en una prestatgeria, i cadascun d’ells presenta, al llom, un número currens, és a dir, es comença des de l’1 cap avant, que indica en quina caixa està col·locat cada DVD. D’aquesta manera, l’usuari/a pren la pel·li (estoig) que desitja, el porta al personal de l’Agència. Aquest el busca a les caixes, el posa dins de l’estoig i el serveix a l’usuari/a. De moment, els DVD –sèries i documents solts- de matèries, és a dir, que fan referència a qüestions històriques, sobre la natura o reportatges, es deixaran més a més endavant.

Els préstecs de pel·lícules han augmentat notablement, i esperem que molts més usuari/es coneguen la millora en aquest servei i el puguen utilitzar. Continuarem aprofundit en l’actualització dels serveis de l’Agència i comunicant-vos-ho.



https://twitter.com/AgenciaLectBiar