Translate

dijous, 18 de maig del 2017

Es donen a conéixer els guanyadors dels premis escolars d'Aforismes, de Paraules Inventades i dels Punts de Llibre

Arantxa Galán, autora
Ahir es van donar a conéixer els guanyadors dels Premis d’Aforisme –en valencià-, de Paraules inventades –en castellà- i de Punts de Llibre d’enguany.

Els guardons han recaigut sobre María Eugenia Reig Cascales, de 2n de Batxirellat, amb l’aforisme “No vull una farsa impecable, vull la meua realitat imperfecta”. Quant a la paraula inventada, ha guanyat el guardó Saúl Pérez, amb el mot “Estorp”, que significa “cuando vas a estornudar... y te paras...”.

Pel que fa al Punt de Llibre, tenim dos guanyadors: Arantxa Galán, de “n B, i el de Lucía Coloma Francés, de 6é A.

Recordem que els premis de Posia visual han sigut per a  Educació en sèrie de Yolanda Castelló i de Sara García, de 2n de Batxillerat, i que el del Poema Objecte l’han aconseguit Pablo Férriz i Pablo Nácher, amb la producció Equilibri.
Lucía Coloma Francés, autora

Enguany hi ha un total de sis guardons, ja que es va decidir de desdoblar el de Punt de Llibre en dos, un per als primers cursos de primària, i l’altre per a la resta. Seran publicats i presentats a final del present 2017.

Cadascun del vencedors, rebrà un diploma i un txec per valor de 25 euros, que es podrà gastar en l’adquisició de material escolar.

Tots els premis es lliuraran, en un acte, dissabte, 20 de maig, a les 18:00 h., al saló de plens de l'ajuntament de Biar.


Cal destacar la gran producció feta per l’alumnat de Biar, i l’ajuda de l’equip docent. Com sempre, aquests premis no haurien pogut dur-se a terme sense la col·laboració de l'IES Biar, del col·legi públic Mare de Déu de Gràcia i de les regidories d'Educació i de Cultura de l'ajuntament de Biar.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar