Translate

dissabte, 8 d’octubre del 2016

Dossiers d’actualitat literària a la XLPV

Una de les possibilitats que ens ofereix la Xarxa de Lectura Pública Valenciana és l’accés a una sèrie de dossiers (2002-2015) cadascun dels quals tracten sobre autors/es que ha rebuts premis de prestigis com, entre d’altres, el Premi Planeta, el Premi Cervantes, el Premi Nobel de literatura, el Premi Lletres Valencianes o el Premi de Lletres de la Generalitat.


Els documents contenen, sobretot, referències sobre la vida de l’autor/a i les seues produccions. Es poden descarregar en format PDF. La forma d’accedir-hi és entrant dins de la pàgina de la XLPV en Llibres, Arxius i Biblioteques, per a, a continuació, a Bibliografia i Dossiers en la secció Dossiers d’actualitat.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar

Adquisició de llibres de lectura per al Ceip i per a l’Institut de Biar

L’Agència de Lectura Ricardo Martínez Guillén de Biar, fent-se ressò de les necessitats de l’alumnat de la població respecte als llibres de lectura obligatòria i voluntària de Ceip Mare de Déu de Gràcia i de l’Institut de Biar, s’ha compromés a adquirir tots els fons necessaris perquè el jovent puga tindre les màximes facilitats per a accedir als llibres.

Així, s’ha procedit a restituir els exemplars vells o desapareguts, i, a més, com s’estan comprat aquells llibres que no eren a les lleixes de l’Agència.

Per altra banda, es pretén tindre als fons un mínim de dos exemplars de cada novel·la, poemari o assaig necessaris d’ací als mesos de gener i febrer de l’any vinent.


Amb açò, esperem continuar fent esforços per satisfer i estar al nivell de les exigències culturals i informatives d’usuaris/àries i participar en dur endavant les nostres obligacions, davant de la societat, com a centre cultural.






https://twitter.com/AgenciaLectBiar