Translate

dijous, 15 de juny del 2017

Vols conéixer algunes de les últimes novetats que han entrat a l'Agència de Lectura?

 Ací vos presentem les últimes novetats que s’han adquirit per a l’Agència:

El monarca de las sombras, escrit per Javier Cercás (autor de Soldados de Salamina o El impostor), on narra i reflexiona sobre la història d’un familiar seu, Manuel Mena, voluntari el 1936 en l’exèrcit de Franco, i caigut en combat durant la batalla de l’Ebre (1938).

Los ritos del agua, de Eva García Sáenz de Urturi, és la segona part de la Trilogia del agua. Després de l’èxit de la primera part, El silencio de la ciudad blanca, on un famós arqueòleg acusat d’una sèrie d’assassinats vints anys enrere, quan està a punt d’eixir amb el seu primer permís, tornen a haver-hi crims del mateix estil. L’inspector Unai López de Ayala, de malnom Kraken, els investigarà.

En Los ritos del agua, Kraken s’enfronta a algú que mata seguint un ritual ancestral de 2600 anys. La primera víctima ha sigut la seua primera nóvia. Les víctimes estan embarassades, i Kraken haurà d’aturar el culpable.

També vos oferim Quan arriba la penombra, de Jaume Cabré (autor de Les veus del Pamano i de Jo confesso), que és una sèrie de relats on trobem des d'un xiquet que es rebel·la contra el seu educador fians a un escriptor que amenaça el seu editor, passant per un candidat al Nobel que rep una visita inesperada.

Una promesa en el fin del mundo, de Sarah Lark, que continua les peripècies dels protagonistes de la Trilogia de la nube blanca. Ens trobem a l’Iran de la Segona Guerra Mundial. Dues germanes poloneses esperen en un camp de refugiats. Tant sol una d’elles serà admesa pera anar a Nova Zelanda. Li toca a Luzyna la sort de partir, però Helena, fent-se passar per la germana, la suplanta. Una vegada al seu punt de destinació, Nova Zelanda, Helena opta per crear-se una nova vida i oblidar allò que ha fet.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar