Translate

dijous, 3 d’agost del 2017

Dues novetats que entraran pròximament a l’Agència

Després de l’èxit de La chica del tren, de l’autora Pawla Hawkings, on trobem una emocionant novel·la negra on la protagonista,  Rachel, caiguda en l’alcohol per problemes personals, és testimoni, des d’un tren, d’un fet que la involucra en un misteri.

Ens arriba la segona obra de Hawkins, titulada Escrito en el agua. En aquest cas, se’ns diu que: “poc dies abans de morir, Nel Abbott, va estar telefonant la seua germana, però Jules no va respondre, i no li va fer cas. Jules mor, diuen que s’ha llançat al riu. Per això, Jules tornà al seu poble natal. Jules té por de tot allò que l’envolta: de l’aigua, dels seus records i, per damunt de tot, de la certesa que el germà s’hauria tirat al riu.”


També vindrà a l’Agència de Lectura la novel·la històrica Teoteburgo, escrita per l’italià Valerio Massimo Manfredi. En ella es narra la desfeta militar de tres legions romanes al bosc de Teoteburg (actualment Alemanya), dirigides per Publi Quintili Var, derrotades per les tribus germàniques dels querucs, dels marcis i dels caucis, al cap de les quals es trobava el cabdill Armini (aliat fins a feia poc dels romans), l’any  9 de la nostra era. Aquesta batalla, va suposar la major desfeta de la força militar romana durant segles.

El text d'explicació d'Escrito en el agua, s'ha extret -i s'ha traduït al valencià- de l'enllaç.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar