Translate

divendres, 10 de juny del 2016

Ix l'article "L’Agència de Lectura de Biar: passat, present i futur" a la revista-e "Símile"


Al darrer número, el 33, de la revista electrònica Símile, publicada pel Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat valenciana, ha eixit l’article L’Agència de Lectura de Biar: passat, present i futur que, com el títol indica, tracta sobre història recent de l’agència i la seua projecció cap al futur, i on es recorda Ricardo Martínez Guillén, el seu bibliotecari de sempre, que va faltar per l’agost de l’any 2014.




Resultado de imagen de simile revistaLa revista-e Símile, actualment, ha entrat en una segona època que comprén els núm. 32 i 33 (la 1ª època agafa des del núm. 1 fins al 31), i segons explica a la seua web: "A partir de 2016, amb el número 32, SíMILE buscar dotar els seus continguts de major vitalitat i de grau d'actualització, per això canviem el format i comencem una nova etapa amb una revista totalment actualitzada, en format web. Els continguts de Símile s'actualitzen quizenalment i s'organitzen en números trimestrals.
Els articles publicats en aquesta revista estan subjectes a una llicència Creativa Commons Reconocimiento-NoComercial-CompatirIgual 3.0 España (CC BY-NC-SA 3.0 ES), el que vol dir que es poden copiar, distribuir, comunicar públicament i fer-ne obres derivades, sempre que es reconeguen els crèdits de les obres (autoria, nom de la revista, institució editora) de la manera especificada pels autors o per la revista".

Amb aquest article dedicat a l'Agència Ricardo Martínez, a més, s'inaugura una nova secció de Símile que es titula Descobrim Unitats d'Informació, on apareixerà informació sobre agències de lectura, sobre biblioteques o, també, sobre altres unitats proveïdores d'informació.


#RevistaSímile