Translate

divendres, 21 d’abril del 2017

Ofertes de llibres en línia, mitjançant eBiblio, durant el Dia del Llibre

Amb motiu del proper Dia del Llibre, eBiblio de la Comunitat Valenciana (és a dir, el servei de la Xarxa Pública de Lectura Valenciana que permet la lectura a través d’Internet) oferirà l’accés a 300 títols nous i a una sèrie de revistes, tot en línia, òbviament.

Aquesta oportunitat durarà tota la jornada del 23, després ja no es podran prestar o consultar de nou, tret d’aquells que els tinguen en els seus dispositius de lectura, mentre dure el préstec. Vos recordem que ja, al bloc de l’Agència, van fer una entrada on explicàvem el funcionament d'eBiblio.



Per a poder accedir-hi, necessiteu ser socis d’alguna biblioteca o agència de lectura de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana i tenir el carnet actiu, i cal usar una clau que es facilita a la mateixa biblioteca o agència i, amb la qual es pot accedir a aquest servei.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar

L'Agència de Lectura amb el Dia Internacional del Llibre, 23 d'abril


L'Agència de Lectura Ricardo Martínez Guillén de Biar, té el plaer i l'alegria d'assenyalar que, el proper 23 d'abril, se celebra el Dia Internacional del Llibre o de Sant Jordi. És un una bona data per a recorda a tothom que l'Agència té sempre les portes obertes i que sempre estarem a la vostra disposició.

Punt de Llibre guanyador del 2016