Translate

dimecres, 14 de desembre del 2016

Noves adquisicions de llibres amb l’aportació econòmica de l’Eléctrica Ntra. Sra. de Gracia Sdad. Coop. Valenciana de Biar


La Cooperativa Elèctrica, com tots els anys, ha obsequiat l’Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar amb una quantitat de 500 euros per a l’adquisició de llibres. Enguany, la compra s’ha efectuat, tenint en compte, sobretot, llibres de lectura obligatòria d’ESO i de Batxiller.


Les llengües dels llibres comprats són: valencià, castellà i anglés. El propòsit de l’Agència és tindre, com a mínim, un parell d’exemplars de cada obra, perquè l’alumnat tinga un accés més fàcil a la lectura i a l’educació.






Alguns dels títols que han entrat nous, per exemple, sóm: Els ulls del llac de Francesc Mompó, El verí de la cobra escrit per Josep Millo, Un monstre em ve a veure obra de Patrick Ness, El curioso incidente del perro a medianoche de Mark Haddon, El diablo de los números escrit per Hans Magnus Enzensberger, El gran juego, novel·la de Carlos Fabretti, The prisoner of Zenda d’Anthony Hope, Night without end escrit per Alistair Maclean o The thirty-nine steps obra de John Buchan.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar