Translate

divendres, 3 de juny del 2016

Més novetats a l'agència Ricardo Martínez

Entre les pròximes adquisicions de l’agència tenim:

Cinco esquinas de Mario Vargas Llosa. Perú, anys 90, toc de queda. Per això, dues dones, de l’alta societat de Lima, no poden tornar a casa i dormen al mateix llit. Una frega l’altra lleument... comença un idil·li entre elles. Han d’anar amb compte perquè els seus marits i la societat no se n’assabenten. Tanmateix, la premsa groga està a l’aguait, i li podrien fer xantatge a un dels marits...

El caçador de bruixes de l’autor David Martí. Es tracta d’una novel·la històrica. Joan Malet és un caçador de bruixes del segle XVI. Va de poble en poble per a localitzar i eradicar els focus de bruixeria. Ens endinsem en un món de supersticions i de crueltat.

Somos uno de l’escriptora Sylvia Day. És la culminació de la sèrie Crossfire. Eva es va enamorar a primera vista de Gideon Cross. Es casen. L’amor dels dos els uneix fortament i els fa sobreviure tot plegats al pas dels temps i a  l’hostilitat de la vida. Per a Eva: “comprometre’s amb l’amor va ser tan sols el principi. Lluitar per ell ens alliberarà... o ens separarà”.

Els enemics silenciosos escrit per Mireia Llinàs. Basat en fets reals: una prostituta de luxe resulta assassinada a la Barcelona de postguerra. És l’any 1949. En l’actualitat, Nora Prim, una agent de policia amb molt de caràcter, rep la missió de resoldre el cas...


Cicatriz de Juan Gómez-Jurado. Simon és un friqui, un furoner, un entès en informàtica que espera que un programa revolucionari el faça riquíssim. Troba, inesperadament, una xica preciosa, Irina, que serveix per arrodonir la seua felicitat. De sobre, tot comença a desgavellar-se: rep amenaces, l’interroga la policia... Té res a veure Irina amb tot això?