Translate

dilluns, 15 de maig del 2017

Col·laboració de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar amb entitats locals: "Biar Digital"

L’Agència de Lectura Ricardo Martínez, com a eina de comunicació i de cohesió social, estén la mà a la col·laboració amb altres institucions i entitats, sobretot si són de l’àmbit biarut.
Una d’aquestes institucions és el mitjà de comunicació, nascut ja fa tres anys, BiarDigital

, que, en nombroses ocasions, ha col·laborat amb l’Agència de Lectura Ricardo Martínez publicant o fent publicitat de notícies o de ressenyes culturals o de la mateixa agència.
Així, Biar Digital es presenta com una plataforma de comunicació per a tot Biar, amb la col·laboració de gent biaruda. Pretén recollir diferents punts de vista, històries personals i socials, crear espais de debat i de discussió, fer d’Internet un canal obert a tots, ser un territori de dinamització cultural i tecnològica, estar al serveis de biaruts i biarudes tant si viuen a Biar com si ho fan fora.

Biar Digital ofereix diferents formes de transmetre la informació: notícia escrita, entrevista escrita o en vídeo, vídeo explicatiu, cròniques en vídeo i, També, ofereix publicitat institucional.
Els seus principals apartats són: Notícies, Fent poble, biaruts pel món, Biaruts d’adopció, Estudiant fora, “Rotllets i fogasses, i remolatxes”, Resums dels ples, Enquestes, Agenda, Opinió .
Aquest diari electrònic és un ens privat que té, com a principal recurs econòmic, l’aportació privada, mitjançant la publicitat. Compta amb el suport de 50 empreses biarudes. S’emmarca dins del projecte L’Àbac, empresa dedicada a la formació i als serveis informàtics.

Eduard Garcia, de Biar Digital
Hi ha diferents reptes que aquest mitjà vol encarar, com: una edició impresa que arribe a la gent major, afiançar l’Agenda, formar un grups d’opinadors i opinadores, entrevistes per als majors “El Biar d’abans”, una secció per conèixer l’opinió de la població sobre les qüestions relatives a la població o una major col·laboració amb les institucions oficials.


A més, de les pàgines-e de Biar Digital, conviden tothom a participar-hi i a ser una part activa de la vida del poble.

https://twitter.com/AgenciaLectBiar