Translate

divendres, 13 de gener del 2017

Coneixeu la revista "Lletres Valencianes"?




Hui visitarem, dins de l’exploració que solem fer al portal de la XLPV (Xarxa de Lectura Pública Valenciana”, la revista en línia Lletres Valencianes, per a la qual cosa, caldrà que  anem a “Secció del bibliotecari en xarxa” i accedim a “Revista “Lletres Valencianes”.

Al portal, se'ns diu que: "La revista "Lletres Valencianes" té com a objectiu, des del seu naixement, crear una comunitat de lectors usuaris de les publicacions de les editorials i llibreries valencianes. 

Per això, esta publicació pretén donar a conéixer, des del punt de vista cultural i artístic, els llibres més rellevants que produïxen les editorials valencianes i convertir-se amb això en un catàleg de referència en el sector editorial valencià". 

La revista té dues etapes: l'una des de l'any 2000 fins a l'any 2012, i una segona des del 2013 fins hui en dia. Els números de la primera etapa es poden veure en pantalla, tant article per article o com consultant la revista sencera i, a més, es poden descarregar. En la segona etapa, les revistes poden ser visualitzades senceres i, també, poden abaixar-se. 


També trobem un "Buscador en lletres", on pots cercar els diferents articles per títol, per autor, per editorial, per matèries, per any, per número-any de la revista. Els resultats apareixen llistats per títols.