Translate

dimecres, 19 d’octubre del 2016

L'agència ssistira al III Punt de Trobada bibliotecària. Jornades de comunicació Interprofessional a San Miguel de Salinas


El dia 5 de novembre, l’Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar anirà a les III Punt de Trobada bibliotecària. Jornades de comunicació Interprofessional a San Miguel de Salinas.

Aquesta jornada estarà dedicada a les emocions. Es posarà l’accent en la importància que una biblioteca tinga intel·ligència emociona i bones pràctiques, en especial amb embarassades, xiquets/es de bolquers, jovent i persones majors.

Després de dinar, es farà un recorregut per llocs històrics de San Miguel de las Salinas, per acabar a les cases-cova. En una d’elles, es visitarà l’exposició de la pintora alemanya, establida a la població, Maire Kalkowski. La jornada acabarà amb un contacontes per a adults.


OBJECTIUS
  • Descentralitzar les activitats formatives bibliotecàries fora de l’àmbit metropolità i traslladar-les a comarques.
  • Donar visibilitat en les biblioteques i posar en valor els serveis que s’oferisquen.
  • Compartir experiències i reflexionar conjuntament sobre el paper que han de desenvolupar les biblioteques públiques en el futur més pròxim i a mitjà termini.
  • Obrir la jornada a professionals altres àmbits (polític, econòmic, cultural)


https://twitter.com/AgenciaLectBiar

Arriba el "Diccionari normatiu valencià" a l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar

Acaba d’entrar en la col·lecció de l’Agència de Lectura els Diccionari normatiu valencià, en dos volums, gentilment donat per Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) .

Com assenyala Ramon Ferrer Navarro, president de l’AVL: “L’obra que ací li adjunte és el producte de molts anys de treball, en què, des del rigor filològic, s’han incorporat un gran nombre d’expressions valencianes al cabal lèxic de la llengua, no arreplegades per altres obres (...) La versió electrònica sempre es troba actualitzada amb les noves entrades o millores introduïdes pels acadèmics. La versió en paper, a més de facilitar l’accés a esta obra a les persones no acostumades a l’ús de les noves tecnologies, té un valor simbòlic per tractar-se del diccionari oficial que prové de la institució pública a la qual l’Estatut d’Autonomia valencià encarrega elaborar la normativa lingüística de l’idioma valencià”.



Des de l’Agència de Lectura Ricardo Martínez ens congratulem per tindre una obra cabdal del valencià al nostre fons, pel que simbolitza aquesta obra i, també, podem assegurar que ocuparà un lloc destacat a les nostres lleixes.



https://twitter.com/AgenciaLectBiar