Translate

divendres, 16 de setembre del 2016

Alguns dels darrers títols entrats a l'Agència de Lectura

Los herederos de la tierra (Grijalvo) d’Ildefonso Falcones. Continuació de La Catedral del Mar, ens porta a la Barcelona del segle XIV, exactament tres anys després del final de l’anterior novel·la. Hugo (Hug) Llor, un orfe de dotze anys, treballa a les drassanes gràcies a Arnau Estanyol, qui el protegeix. Tant l’un com l’altre patiran la venjança de la família Puig. Hugo ha de fugir i es posa a treballar amb el jueu Mahir, qui li ensenyarà els secrets del vi. A partir d’aquell moment, Hugo provarà a sobreviure i, al mateix temps, a ser fidel a la família Estanyol.

La nit de de les criatures escrit (Ara Ll
ibres) per Toni Morrison. L’autora, premi Nobel del 1993, ens presenta una obra on una jove triomfadora negra, està marcada per complexos nascuts durant la seua infància. Ella, amb un colors de pell molt fosc, contrasta amb la pell de la resta de la família, molt més clara. Açò serà una creu per a ella, per a Lula Ann. Si a les cicatrius dels traumes infantils, se sumen coses com que la parella l’ha deixada, la cosa es complica...


El silencio de la Ciudad blanca (Cercle de Lectors) creació de l’autora Eva García Sáenz de Urturi. Tasio Ortiz de Zárate, un exarquòleg condemnat per haver comés una sèrie d’assassinats rituals a Vitòria, està a punt d’eixir de la presó. Els crims es van aturar quan ell va ser empresonat, però comencen altra vegada poc abans d’abandonar-la. Un inspector, Unai López de Ayala, i a la seua cap, la subcomissària Alba, amb la qual manté una relació ambigua, s’enfronten a la situació dels assassinats.

La maldición de la reina Leonor (Cercle de Lectors) de José María Pérez González, àlies Peridis. És l’any 1184, a Castella, on regna el rei Alfons VII. La reina, Leonor d’Anglaterra, no li ha donat al rei, de moment, l’anhelat hereu a la corona. El rei, per la seua part, manté una relació amb Raquel, una bella jueva. La reina maquinarà per deslliurar-se d’aquesta competència i venjar-se’n.


https://twitter.com/AgenciaLectBiar