Translate

dimecres, 30 de novembre del 2016

El servei "Pregunte, les biblioteques responen", es renova

La Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària, en col·laboració amb el GT de Referència Virtual i les Comunitats Autònomes participants, ha canviat la pàgina web del servei Pregunte, les biblioteques responen amb un disseny Responsive.

Les pàgines, ara, poden ser consultades en diferents dispositius –ja siga un ordinador, una tauleta tàctil, passant per aplicacions específiques. S’ha redissenyat la imatge i, a més a més, s’ha afegit un giny (en anglés, un widget) per a l’opció Pregunte per xat (dies laborables en horari d'atenció a l'usuari). Si l'opció és mitjançant el correu electrònic, el servei està disponible 24 hores al fia, durant tot l'any.

Hi ha un tutorial sobre Pregunte, les biblioteques responen que facilita la Subdirecció General: anar-hi

Hi ha versions en castellà, català i valencià, eusquera, gallec i anglés. Hi ha una llista de les biblioteques que col·laboren per cada Comunitat Autònoma, estant totes coordinades per la Secretaria General de Coordinació Bibliotecària del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. També trobem un cercador de preguntes, així com un apartat de recursos en línia (per matèries).


https://twitter.com/AgenciaLectBiar